Uitnodigingen verjaardagsfeestje

Bestel voor 12:45 uur op maandag tot zaterdag en ontvang jouw bestelling dezelfde dag nog tussen 18.00 en 22.00 uur

Persoonlijke uitnodiging verjaardagsfeestje 

Bekijk hier vrolijke uitnodigingskaarten voor elk kinderfeestje. Dit kan een feestje zijn ter ere van je verjaardag of misschien wel van je communie. Hier is voor elke gelegenheid een leuke kaart te vinden. Wil je een stoere kaart? Kies dan een piratenkaart uit. Heb je liever een roze kaart? Ook dat kan, wij hebben uitnodigingskaarten voor echte prinsessen! Wil jij een unieke uitnodigingskaart? Voeg dan een foto toe, schrijf een originele tekst en je hebt de uniekste kaart die er maar is!

Maak nu zelf je eigen kaartje met korting:

+ Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post! +
+ Gebruik de code ikbenzomooi bij het afrekenen 
en ontvang 15% korting op jouw bestelling +

+++ Tip! Bekijk hier de Grootste Collectie Geboortekaartjes van NL +++

Kies jouw favoriete thema

Cupcakes

CUPCAKES 
Zoek jij uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje? Bekijk dan hier onze collectie cupcakes met de vrolijkste en kleurrijkste kaarten.
 

Disco

DISCO
In deze categorie kinderuitnodigingen discofeestje vind je vast de kaart voor jouw discofeest. Kies een van deze disco kaarten en maak er met eigen tekst en foto je eigen uitnodiging van.
 

Piraten

PIRATEN 
Klik hier om uitnodigingskaarten te bekijken die helemaal in het teken van piraten staan. Kies een stoere kaart uit, pas hem eventueel aan en verstuur direct!
 

Prinsessen
PRINSESSEN 
Bekijk hier onze ‘Prinsessen’ uitnodigingskaarten voor verschillende gelegenheden. Liever een andere kleur? Dat kan, de kaarten zijn eenvoudig te bewerken.