Kaya Sieraden baby/kinder armbandje met voornaam - gratis verzending

Armandje met naam

Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K310
EAN: 201044135974

Gepesonaliseerd kinderarmbandje met naam 

Dit is wel een heel speciaal armbandje met haar voornaam in een hartje gegraveerd. Helemaal persoonlijk voor je kleine meid! Gemaakt van helderwitte pareltjes, roze Swarovski kristallen en zilveren elementen.

Kaya Sieraden baby/kinder armbandje met naam: 

  • Alleen de namen uit de lijst (top 140 voornamen) zijn mogelijk
  • Met 2,5 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor jou een goede pasvorm
  • roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap en verwijst naar de kleur en warmte van het hart. 
  • Voordelig uit te breiden met een extra meisjesarmband of mama armband.
  • AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
  • Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
  • Let op! Aan sommige armbandjes op de overzichtsfoto zit een ander bedeltje. Dit wordt niet meegeleverd. De foto's zijn bedoeld als illustratie om te tonen hoe de andere modellen armbandjes eruit zien. Het armbandje wordt met naambedel geleverd.

Optioneel: zilveren bijpassende oorbellen maat: 3, 5 of 7 mm' (zie foto's)
Van €14,95 voor €9,95
Mooie fijne sterling 925 zilveren oorbelletjes met witte zoetwaterpareltje. De oorbellen zijn gemaakt van écht zilver (gehalte 925). Dit is het eerste gehalte zilver en blijft heel mooi. De 3 mm oorbellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, de 5 mm zijn mooi voor kinderen. Voor mama zijn de 5 mm (mooi fijn) of 7 mm heel geschikt. 

Aanvullende informatie:
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.