Kaya Sieraden meisjes armbandje Pink Princess met kruisje - gratis verzending

Armandje Princess met kruisje

Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K114
EAN: 201044135979

Kinder communie armbandje 'Pink Princess' met kruisje

Prachtig communie armbandje gemaakt van glanzende AAA- kwaliteit poederroze pareltjes, lichtroze kristal en zilverkleurige ringetjes. Aan het armbandje hangt een lief klein kruisje bewerkt met twinkelende strass steentjes. Mooi kado!

Kaya Sieraden dooparmbandje:

  • Extra sterk (!) door het gebruik van soepel staaldraad met nylon coating.
  • Prachtig kruisje dat door een zilverbad is gehaald wat zorgt voor een glanzende afwerking door een dun laagje echt zilver (gehalte 925).
  • Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje
  • Roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap en verwijst naar de kleur en warmte van het hart. 
  • Voordelig uit te breiden met een extra meisjesarmband of mama armband.
  • AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
  • Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen.  Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Optioneel: zilveren bijpassende oorbellen maat: 3, 5 of 7 mm' (zie foto's)
Van €14,95 voor €9,95
Mooie fijne sterling 925 zilveren oorbelletjes met witte zoetwaterpareltje. De oorbellen zijn gemaakt van écht zilver (gehalte 925). Dit is het eerste gehalte zilver en blijft heel mooi. De 3 mm oorbellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, de 5 mm zijn mooi voor kinderen. Voor mama zijn de 5 mm (mooi fijn) of 7 mm heel geschikt.