Nederland brievenbuspost

Bestel voor 12:45 uur op maandag tot zaterdag en ontvang jouw bestelling dezelfde dag nog tussen 18.00 en 22.00 uur
TERUG NAAR HET OVERZICHT

Gratis via PostNL brievenbus 

Optie 1 Gratis via PostNL brievenbus
 1. Print het retouretiket uit. 
 2. Print het retourformulier voor NL uit. 
 3. Pak het brievenbuspakketje stevig in en plak het retouretiket erop en stop het retourformulier in het pakketje.
 4. Deponeer het pakketje in een PostNL brievenbus. Let op! Geef het niet op het postkantoor aan de balie af. Dan wordt het namelijk alsnog als pakketje verzonden. En zijn wij genoodzaakt de hoge extra kosten door te berekenen. Past het door de brievenbus dan is het in orde. 

Let op! Past uw retour niet door de brievenbus of wilt u het als pakketpost versturen kies dan Nederland Pakketpost en verstuur niet retour via het antwoordnummer de hoge extra kosten van €5,00 moeten wij dan helaas aan u doorberekenen.

Optie 2 Tegoedboncode NL
 1. Of print het standaard retourformulier en frankeer het pakketje zelf. U hoeft dan geen mail te sturen. Portokosten zijn voor uw eigen rekening maar worden vergoed als u kiest voor een tegoedboncode. 

Optie 3 Product afgeven
 1. Het pakketje met retourformulier mag ook worden afgegeven op onderstaand adres:
  Ikbenzomooi.nl 
  Oostpolder 1Q
  4413NN Krabbendijke 

Belangrijk
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling binnen Nederland en België betalen wij eenmalig de retourkosten. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.