Nederland pakketpost

Bestel voor 12:45 uur op maandag tot zaterdag en ontvang jouw bestelling dezelfde dag nog tussen 18.00 en 22.00 uur
TERUG NAAR HET OVERZICHT

Gratis retourneren Nederland

Lees hier onze voorwaarden.

Optie 1 NL - Gratis via een PostNL postkantoor of postservice bij jou in de buurt
 1. Mail naar klantenservice@ikbenzomooi.nl dat je een product retour wilt sturen.
 2. Print het retourformulier voor NL uit. 
 3. Pak het pakketje stevig in en plak het retouretiket (dit ontvangt u per e-mail) erop en stop het retourformulier in het pakketje..
 4. Geeft het pakketje af bij een PostNL postkantoor bij jou in de buurt. 
  Let op! Stuur het pakketje na ontvangst van de retoursticker binnen 5 dagen retour anders vervalt de track en trace code. 
   
Optie 2 tegoedboncode NL
 1. Of print het standaard retourformulier en frankeer het pakketje zelf. U hoeft dan geen mail te sturen. Portokosten zijn voor uw eigen rekening maar worden vergoed als u kiest voor een tegoedboncode. 

Optie 3 Product afgeven
 1. Het pakketje met retourformulier mag ook worden afgegeven op onderstaand adres:
  Ikbenzomooi.nl
  Oostpolder 1Q
  4413 NN Krabbendijke

Belangrijk
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling binnen Nederland en België betalen wij eenmalig de retourkosten. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.