Kaya Sieraden kinderarmbandje Frozen met sneeuwvlokje - gratis verzending

Armandje Frozen met sneeuwvlokje

Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K323
EAN: 201044135840

Frozen kinderarmbandje met sneeuwvlokje

Frozen is zo'n mooi verhaal, mijn eigen kids zijn er weg van. Daarom samen met mijn 2 dochters dit armbandje ontworpen. Met echte parelmoer kristallen, hagelwitte parels, fonkelende kristallen en natuurlijk een sneeuwvlokje.

Kaya Sieraden baby/kinder armbandje Frozen met sneeuwvlokje: 

  • Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.

  • AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.

  • Keuze uit een roze zijden sieradenbuildeltje of juist een ijs-blauwe, gelijk klaar om cadeau te geven!

  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.


Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.