Kaya Sieraden ZILVEREN armbandje Sparkling met zilveren Paddestoeltje - gratis verzending

Armbandje Little Diva met zilveren Paddestoel

Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K173a
EAN: 201044135986

Zilveren baby armbandje ‘Sparkling’ met Paddestoel

Lief Sterling zilveren Babyarmbandje gemaakt van échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en zilveren ringetjes. Het lieve klassieke paddestoeltje maakt dit armbandje helemaal af.

Kaya Sieraden paddestoel armbandje:

  • Extra sterk (!) door het gebruik van soepel staaldraad met nylon coating.
  • Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
  • Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
  • Bijpassende Mama armband verkrijgbaar; symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
  • AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
  • Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen.  Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Optioneel: zilveren bijpassende oorbellen maat: 3, 5 of 7 mm' (zie foto's)
Van €14,95 voor €9,95
Mooie fijne sterling 925 zilveren oorbelletjes met witte zoetwaterpareltje. De oorbellen zijn gemaakt van écht zilver (gehalte 925). Dit is het eerste gehalte zilver en blijft heel mooi. De 3 mm oorbellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, de 5 mm zijn mooi voor kinderen. Voor mama zijn de 5 mm (mooi fijn) of 7 mm heel geschikt.