Maattabel Baby Boum slaapzakjes

Bestel voor 12:45 uur op maandag tot zaterdag en ontvang jouw bestelling dezelfde dag nog tussen 18.00 en 22.00 uur


TERUG NAAR HET OVERZICHT

Maatadvies Baby Boum Slaapzak (MAGICBAG)

Om u het leven gemakkelijker te maken, vindt u hieronder wat informatie betreffende onze producten en hun gebruik.

WAAROM EEN MAGICBAG® KIEZEN?

De MAGICBAG® is onontbeerlijk voor uw kind!
Hij biedt veel comfort en een grote bewegingsvrijheid terwijl het kind toch ook goed gedekt blijft. 

De MAGICBAG® van 0 tot 3 maanden is ideaal van bij de geboorte: hij heeft een grote opening met rits opzij om de baby gemakkelijk en snel te verschonen, een opening om er de gordel van de maxi-cosi door te stoppen en het wintermodel is voorzien van kleine ingewerkte wantjes zodat de handjes van uw baby altijd warm blijven

Voor de groteren hebben we drie andere maten in de MAGICBAG®. Zij zijn ontworpen met een dubbel ritssysteem zodat de beentjes kunnen gescheiden worden, openingen voor de voetjes zodat hij probleemloos kan rondlopen en afneembare mouwen bij de wintermodellen voor lange serene nachten. Bovendien zijn de twee grootste maten evolutief doordat zij groter of kleiner kunnen gemaakt worden: zo kan uw kind groeien en toch nog altijd passen in zijn slaapzak en dat gedurende lange tijd!

HOE KIEST U DE IDEALE MAGICBAG®?

DE MAAT

Bij de MAGICBAG® heeft u de keuze uit vier modellen die aangepast zijn aan de leeftijd en de maat van uw kind.


Extra tip! 

Meet uw kindje tussen de 70 en 90 cm neem dan maat 6 > 24 maanden en niet een maat groter. Ook al is uw kindje bijna 2 jaar oud. De slaapzakken met beentjes vallen vrij groot omdat ze ook als gewone slaapzak goed moeten passen en daarnaast is het niet comfortabel als een slaapzak strak zit. 

DE STOF

Omdat u de keuze heeft uit heel wat verschillende stoffen is het gemakkelijk om de MAGICBAG® te kiezen die aangepast is aan de temperatuur van de slaapkamer van uw kind. De TOG-index - vermeld op het etiket en op onze internetsite - zal u helpen om uw keuze te maken. Deze handige index geeft informatie over de mate van comfort in functie van de omgevingstemperatuur: hoe hoger de TOG, hoe warmer de slaapzak.